Главная Украина «ДТЕК» за минулу добу відновив електропостачання понад 12 тис. сімей на Донбасі
Украина - 30.04.2022

«ДТЕК» за минулу добу відновив електропостачання понад 12 тис. сімей на Донбасі

Аварійно-ремонтні бригади "ДТЕК донецькі електромережі" за 29 квітня повністю або частково відновили електропостачання понад 12 тисячам сімей в 26 населених пунктах Донецької області, повідомляється в пресрелізі енергохолдингу "ДТЕК" в суботу.

"За минулу добу фахівці енергокомпанії повернули світло в будинки 12 473 сімей в 26 населених пунктах. Незважаючи на те, що активні бойові дії Донецької області в розпалі, енергетикам вдалося полагодити пошкоджене обстрілами обладнання та лінії в Покровському, Бахмутському, Краматорському районах Донецької області", – йдеться в документі.

Водночас поки що без світла в області залишаються 232 населених пункти.

"Найбільш складні напрямки — Лиманське, Авдіївське, Мар'їнське, Торецьке і Великоновосілківське. Через обстріли тут регулярно пошкоджується електрообладнання та лінії електропередач. Фахівці компанії чекають дозволу від Збройних сил України для того, щоб проводити ремонти ліній", – зазначили в компанії.

Як наголосили в "ДТЕК", фахівці компанії з метою оперативного відновлення електропостачання в регіоні безперервно працюють в режимі 24/7 вже 66-ту добу.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Может Заинтересовать

МВФ схвалив виділення Україні 4-го траншу за програмою EFF $880 млн

Рада директорів Міжнародного валютного фонду завершила напередодні п'ятниці третій пер…