Главная Украина Керуючим директором столичного ТРЦ «DREAM» призначено екскеруючого активами «МЕТРО Кеш енд Кері Україна»
Украина - 03.10.2022

Керуючим директором столичного ТРЦ «DREAM» призначено екскеруючого активами «МЕТРО Кеш енд Кері Україна»

чено екскеруючого активами "МЕТРО Кеш енд Кері Україна" />

Керуючим директором столичного ТРЦ "DREAM" призначено Олексія Пашунова, який раніше займав позицію керуючого активами "МЕТРО Кеш енд Кері Україна".

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у пресслужбі компанії, Пашунов розпочав роботу в ТРЦ "DREAM" на початку вересня. Серед основних завдань — реалізація стратегії компанії, зокрема продовження реконцепту ТРЦ "DREAM" та впровадження нових інструментів управління.

"Позиція керуючого директора була впроваджена на початку 2020 року. З початку війни генеральним директором і керуючим одночасно залишався я, Гарік Корогодський. Для нас важливо було знайти однодумця в умовах війни. Для цього знадобився час. Олексій поділяє цінності та цілі компанії, має досвід, розуміння ринку та гарне почуття гумору. Так, для нас це важливо", — наводить пресслужба слова гендиректора ТРЦ Гаріка Корогодського.

Олексій Пашунов керував проєктами у міжнародних компаніях із 2006 року. Зокрема, три роки керував активами "МЕТРО Кеш енд Кері Україна", працював гендиректором ТОВ "Амстор Рітейл Груп", у міжнародній консалтинговій компанії Jones Lang LaSalle, має досвід роботи з міжнародними інвесторами та впровадження на ринок України нових брендів.

"За останні три роки команда DREAM суттєво змінила об'єкт на краще — моє завдання продовжити роботу з розвитку компанії, запровадити короткострокове планування в умовах війни, але з амбітними цілями на майбутнє", — наводить слова Пашунова пресслужба компанії.

Відкриття першої черги ТРЦ "Dream Town" 1 на просп. Оболонський, 1-б у столиці відбулося у 2009 році, другої — у 2011 році. Загальна площа ТРЦ становить 162 тис. кв. м, орендна — 95 тис. кв. м. Як повідомлялося, з 2019 року ТРЦ "DREAM" розпочав ребрендинг, змінився пул орендарів, зокрема спортивний хаб займає один із поверхів ТРЦ. У 2021 році торговельний комплекс змінив назви на DREAM Yellow та DREAM Berry відповідно.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Может Заинтересовать

Більшість банкірів очікує зниження облікової ставки НБУ на 0,5 в.п.

Національний банк України (НБУ) знизить облікову ставку на засіданні в четвер із 14,5% до …