Главная Украина McDonald’s відкриває ще сім ресторанів у Києві для доставки
Украина - 26.09.2022

McDonald’s відкриває ще сім ресторанів у Києві для доставки

McDonald's відкриває ще сім ресторанів у Києві для доставки.

Як повідомила компанія у фейсбуці, 27 вересня відкриють ресторани на вул. Теодора Драйзера, 4; вул. Вишгородській, 33а; вул. Великій Васильківській, 22; просп. Броварському, 27; просп. Академіка Палладіна, 7а; просп. Леся Курбаса, 19а; просп. Оболонському, 26а.

Замовлення можна отримати через послугу McDelivery, яку забезпечує партнер McDonald's із доставки компанія Glovo, зазначено в повідомленні.

Як повідомлялося, 20 вересня McDonald's розпочав поетапне відкриття ресторанів у Києві, першими почали працювати на доставку три точки на лівому березі Дніпра. За словами керівника відділу зв'язків із громадськістю McDonald's Алесі Муджирі, зали, експрес-вікна та "МакДрайв" ресторанів відкриють у жовтні.

Ресторани мережі в Україні зачинилися 24 лютого 2022 року з міркувань безпеки. Компанія підтримує команду з понад 10 тис. осіб, продовжуючи виплачувати заробітну плату. Окрім цього, на гуманітарні потреби передала більше ніж 700 тонн продукції. Спільно з Фундацією "Дім Рональда Макдональда" McDonald's ініціювала та реалізувала програми гуманітарної допомоги для підтримки українців. Українські сім'ї вже отримали понад 100 тис. продуктових наборів, а медичні заклади – 200 апаратів вакуумної терапії (ВАК-апаратів) для лікування великих ран, за допомогою яких лікується більшість пацієнтів із мінно-вибуховими ранами.

Розвитком мережі займається ПІІ "МакДональдз Юкрейн Лтд."

За даними Єдиного держреєстру юросіб і фізосіб-підприємців, учасником ПІІ є MCD Europe Limited (100%, Лондон, Велика Британія).

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Может Заинтересовать

Унаслідок нічного удару РФ є поранені й загиблий серед енергетиків, горіли енергооб’єкти — Міненерго