Главная Украина Споживачі високогірної води в Україні віддадуть перевагу бутильованій воді, а споживачі останньої – фільтрованій – думка
Украина - 11.05.2022

Споживачі високогірної води в Україні віддадуть перевагу бутильованій воді, а споживачі останньої – фільтрованій – думка

Через збройне вторгнення РФ в Україну та зупинення частини економіки країни очікується зниження добробуту та купівельної спроможності населення, внаслідок чого, зокрема, споживачі високогірної води перейдуть на дешевшу бутильовану воду, тоді як споживачі бутильованої переважно перейдуть на фільтровану водопровідну воду.

Про неминуче звуження та зниження ринку води розповів агентству "Інтерфакс-Україна" власник і засновник компанії ТОВ "АТ Маркет" (Київ), яка здійснює розлив високогірної карпатської води під ТМ Voda UA, "Горянка", "Карпатська Високогірна", Дмитро Нікіфоров.

"Звуження та зменшення ринку відбудеться, оскільки об'єктивно ми розуміємо: добробут і купівельна спроможність людей знижуються, і споживач заощаджуватиме максимально на всіх товарах повсякденного попиту", — сказав він.

"Наша вода апріорі не може бути дешевою. Це карпатська вода, яка буде дорожчою за інші через логістику та складності її видобутку. Ми працюємо в сегменті "середній плюс", і він просяде значно. Це неминуче", — констатував Нікіфоров.

Як повідомлялося з посиланням на новий прогноз Європейського банку реконструкції та розвитку, падіння ВВП України у 2022 році становитиме 30%. Якщо масштабних зусиль світової спільноти щодо відновлення економіки країни буде докладено, наступного року очікується зростання її економіки на 25%. У березні ЄБРР оцінював цей спад у 20% за зростання у 2023 році на 23%.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Может Заинтересовать

«Центренерго» у повному обсязі розраховується з «Нафтогазом» у цьому ОЗП, закрило 300 млн грн боргу попередніх періодів — голова генкомпанії

ПАТ "Центренерго" повністю розраховується за газ із НАК "Нафтогаз України&q…