Главная Украина Столичні ТРЦ продовжують часткову роботу за відсутності електроенергії — УРТЦ
Украина - 23.11.2022

Столичні ТРЦ продовжують часткову роботу за відсутності електроенергії — УРТЦ

Столичні ТРЦ продовжують часткову роботу за відсутності електроенергії, триває робота із забезпечення повної автономності, повідомили у пресслужбі Української ради торгових центрів (УРТЦ).

"Постійні атаки Росії на енергетичні об'єкти України суттєво вплинули на український бізнес, зокрема, на сектор торгової нерухомості. Деякі ТРЦ за відсутності електропостачання змушені призупиняти роботу, а комусь вдається продовжувати роботу", — зазначено у релізі.

ТРЦ Lavina Mall працює навіть за відключеннях за рахунок потужних генераторів. За відсутності центрального електропостачання відкрито всі вхідні групи, а також понад 100 магазинів та закладів. Як уточнили в пресслужбі УРТЦ, від генератора не працюють парк розваг Galaxy, кінотеатр Multiplex, фуд-корт та супермаркет "Сільпо", але команда Lavina Mall працює над тим, щоб забезпечити безперебійну роботу і цих зон найближчим часом.

ТРЦ Art mall працює на власних генераторах. Також на території об'єкта було створено простір світла із безкоштовним Wi-Fi, де відвідувачі можуть зарядити свої пристрої або попрацювати.

ТРЦ River Mall працює на резервному освітленні, тому, незважаючи на відсутність електропостачання, частково продовжує роботу. Незабаром заплановано підключити безперебійне живлення, щоб об'єкт працював на повну потужність.

Без електроенергії в ТРЦ Караван Outlet працюють близько 30 торгових точок, роледром і гіпермаркет Ашан (із обмеженим асортиментом товарів).

ТРЦ Dream частково працює за відключення електроенергії, деякі магазини та заклади у такій ситуації можуть бути закриті. За відсутності енергопостачання працюють входи "Голлівуд" та "Франція" у DREAM yellow, "Мексика 2А", "Африка" та "Італія" у DREAM berry.

У ТРЦ Respublika Park під час аварійних відключень від енергопостачання магазини продовжують працювати, у цьому випадку відкриті лише входи Р1, Р2 з Кільцевої дороги та входи з паркінгу Р6 та P7.

У ТРЦ Cosmo Multimall до безперебійної роботи підключено льодову арену FIFTY ICE, кінотеатр KINOMAN, боулінг AstroBowling та супермаркет Ultramarket. Інші зони перебувають у процесі забезпечення.

ТРЦ Gulliver за відсутності електроенергії працює з 0 до 3 поверхів. Зазначається, що у ТРЦ активно працюють над забезпеченням роботи всього комплексу.

У ТРЦ Blockbuster Mall у разі відключень магазини та ТРЦ "Галактика" частково обмежують роботу.

ТРЦ Retroville, ТРК "Проспект", ТРЦ "РайON" у разі відключення електроенергії не працюють. Про відновлення електропостачання повідомляють у своїх соціальних мережах.

Заснована у 2020 році УРТЦ є некомерційною організацією, що об'єднує ключових учасників ринку торгової нерухомості: власників та девелоперів торгових центрів, а також компанії, пов'язані з будівництвом та обслуговуванням ТРЦ.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Может Заинтересовать

Більшість банкірів очікує зниження облікової ставки НБУ на 0,5 в.п.

Національний банк України (НБУ) знизить облікову ставку на засіданні в четвер із 14,5% до …