Главная Украина Столичний маркет-молл «Даринок» планує у червні відновити роботу на 80% торговельної площі
Украина - 29.04.2022

Столичний маркет-молл «Даринок» планує у червні відновити роботу на 80% торговельної площі

Столичний маркет-молл "Даринок" планує у червні відновити роботу на 80% торговельних площ, повідомив генеральний директор City Capital Group Андрій Федоров агентству "Інтерфакс-Україна".

"На початок червня ми розраховуємо досягти показника 60% відкриття, а до кінця місяця – 75-80%. На сьогодні жоден з орендарів не виявив бажання припинити співпрацю, тому сподіваюся, що поступово ми знову повернемося до попереднього ритму. Я щасливий, що наш Київ оживає, і "Даринок" має можливість зробити свій внесок у відновлення економіки країни", — пояснив він.

За його словами, у лютому та березні маркет-молл не припиняв роботи, тоді функціонували окремі якірні орендарі, такі як "Територія мінімальних цін", аптеки, продуктові магазини.

Упродовж травня заплановано відкрити ще орієнтовно 11,5 кв. м торговельної площі, а наприкінці місяця завершать підготовчі роботи та відкриють свої двері "Сільпо" та Сomfy. Крім того, готується до відновлення роботи дитячий розважальний центр Fly Park, також тривають роботи з будівництва нового великого фудкорту просто неба.

Він повідомив, що у травні "Даринок" працюватиме щодня, з 10 до 17 години.

Федоров додав, що активно працює ще один актив компанії – "Базар на Лісовій". Для відвідувачів відкрито майже 70% торговельних точок, навіть є нові запити на оренду.

Як повідомлялося, з початку війни маркет-молл "Даринок" спільно з "Базаром на Лісовій", арт-заводом Platforma та Соworking Platforma відкрили благодійний фонд для допомоги людям у Деснянському районі Києва.

Наразі фонд пропрацював уже 20 тис. запитів та доставив понад 300 тонн гуманітарної допомоги у районі, зокрема їжу, товари для дітей, одяг, засоби гігієни. Також центр надає психологічну підтримку людям, які постраждали від війни.

"У травні, завдяки ініціативі засновника CCG Офера Керзнера, безоплатним для входу і резидентів, і нерезидентів стане Сoworking Platforma. Усі охочі зможуть не лише попрацювати у креативному просторі, а й отримати безоплатну консультацію від юристів та бухгалтерів", — уточнив Федоров.

Маркет-молл "Даринок" є симбіозом торговельного центру і традиційного ринку. На загальній площі 68 тис. кв. м розташовані понад 3 тис. торговельних точок, зокрема весільна галерея, поверх дитячих магазинів, два поверхи меблів, відділ верхнього одягу зі шкіри та хутра, коворкінг Platforma Office Club від Coworking Platforma. Парковка на 1 600 машиномісць.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Может Заинтересовать

Ferrexpo завершило 2023 рік із чистим збитком $84,8 млн

Гірничорудна компанія Ferrexpo з основними активами в Україні у 2021 році отримала чистий …