Главная Украина Україна до кінця року реалізує низку проєктів із будівництва захищеної від ракетних атак енергоінфраструктури — радник прем’єра
Украина - 21.03.2023

Україна до кінця року реалізує низку проєктів із будівництва захищеної від ракетних атак енергоінфраструктури — радник прем’єра

Україна до кінця поточного року реалізує низку проєктів із будівництва енергетичної інфраструктури, яка буде захищена від ракетних атак, повідомив радник прем'єр-міністра Юрій Бойко.

"Уже зараз розпочалася реалізація проєктів будівництва захищеної критичної інфраструктури. Зрозуміло, це процес не одного дня, але вже наприкінці року, я впевнений, ми матимемо низку ключових об'єктів, які будуть захищені від ракетних атак", — сказав він у межах дискусії "Енергетична інфраструктура України в умовах війни: паливний фронт та підготовка до нового опалювального сезону", яка відбулася в понеділок.

"Це буде один із технічних фрагментів об'єктивної реальності, яка буде нас супроводжувати в завтрашньому дні і з якою асоціюватиметься сама галузь", — додав Бойко.

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Может Заинтересовать

МВФ схвалив виділення Україні 4-го траншу за програмою EFF $880 млн

Рада директорів Міжнародного валютного фонду завершила напередодні п'ятниці третій пер…