Главная Украина Зернотрейдер «Прометей» за час війни надіслав 8 млн грн на десятки гуманітарних проєктів
Украина - 04.01.2023

Зернотрейдер «Прометей» за час війни надіслав 8 млн грн на десятки гуманітарних проєктів

Група компаній "Прометей" за час повномасштабного російського вторгнення в Україну реалізувала низку соціально орієнтованих проєктів для підтримки цивільного населення Миколаєва та області, матеріального забезпечення потреб українських воїнів, а також для безпеки та соцзабезпечення своїх співробітників.

Як повідомляється в пресрелізі холдингу в середу, на ці цілі виділено 8 млн грн, за які було реалізовано десятки гуманітарних проєктів.

Так, у грудні 2022 року "Прометей" виділив кошти Миколаївській обласній військовій адміністрації на закупівлю генераторів для підрозділів ЗСУ.

Як зазначається, "Прометей" було створено у Миколаєві, тому компанія надає посильну допомогу насамперед цьому місту та Миколаївській області.

"Купуємо продукти харчування, медичне обладнання. Наша допомога – особисто до рук, без посередників. Ми самі, наприклад, возили продукти харчування на передову нашим військовим. Сьогодні генератори – річ першої необхідності, тому ми оперативно відреагували на потреби військових", — цитує зернотрейдер голову наглядової ради холдингу Рафаеля Горояна.

ДК "Прометей" надає послуги зі зберігання, доопрацювання та логістики сільгоспкультур. До російської агресії холдинг володів 34 елеваторами у Миколаївській, Кіровоградській, Київській, Хмельницькій, Запорізькій, Сумській, Одеській, Херсонській та Дніпропетровській областях.

За підсумками 2021 року група компаній планувала отримати $45 млн EBITDA, тоді як у 2020 році цей показник досяг $32,6 млн, а у 2019 році – $30,5 млн.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Может Заинтересовать

Зростання реального ВВП України в березні-2024 залишилося близьким до 5%

Зростання реального валового внутрішнього продукту (ВВП) України до аналогічного періоду м…