Главная Украина «Епіцентр» відкриває першу мобільну точку видачі товарів у Бучі
Украина - 24.04.2022

«Епіцентр» відкриває першу мобільну точку видачі товарів у Бучі

Мережа "Епіцентр" відкриває першу мобільну точку видачі інтернет-замовлень у Бучі, повідомила прес-служба.

"Місто-герой Буча зазнало значних руйнувань внаслідок військових дій та ворожих обстрілів. В тому числі було знищено і торговельний центр компанії Епіцентр, що раніше працював на Новому шосе. Зараз у місті практично відсутні магазини, в яких бучанці могли б придбати товари першої необхідності та матеріали для відновлення своїх домівок. Саме тому Епіцентр вирішив запустити в Бучі першу для компанії мобільну точку видачі замовлень", – цитується у повідомленні заступник директора з роздрібної торгівлі, керівник онлайн-напрямку "Епіцентр К" Юрій Яковлєв.

Мобільна точка видачі на Новому шосе, 48 буде працювати щоденно з 13:00 до 16:00. Для замовлення доступний весь асортимент epicentrk.ua, доставка безкоштовна.

Згідно з прес-релізом, у планах компанії розширення проекту мобільних точок і на інші українські міста, що постраждали внаслідок повномасштабної військової агресії РФ.

ТОВ "Епіцентр К", створене у 2003 році, відкрило свій перший гіпермаркет у Києві в грудні того самого року. Станом на кінець 2021 року мережа нараховує 70 ТЦ "Епіцентр" і дев’ять гіпермаркетів "Нова лінія" в Україні.

За даними Єдиного держреєстру юрособ і осіб-підприємців, учасниками ТОВ "Епіцентр К" є Олександр Герега (51,3%), Галина Герега (47,97%) і Тетяна Суржик (0,73%).

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Может Заинтересовать

Більшість банкірів очікує зниження облікової ставки НБУ на 0,5 в.п.

Національний банк України (НБУ) знизить облікову ставку на засіданні в четвер із 14,5% до …