Главная Украина Унаслідок нічного удару РФ є поранені й загиблий серед енергетиків, горіли енергооб’єкти — Міненерго
Украина - 2 недели назад

Унаслідок нічного удару РФ є поранені й загиблий серед енергетиків, горіли енергооб’єкти — Міненерго

Удари РФ по Україні вночі призвели до пошкодження енергооб'єктів Харківської та Дніпропетровської областей, поранень і загибелі енергетиків, повідомило Міністерство енергетики.

Згідно з його оновленням у телеграм-каналі в четвер, у Сумській області від вибуху авіабомби в населеному пункті Самотiївка дістав смертельних поранень 47-річний працівник Сумської філії ТОВ "Газорозподільні мережі України".

У Харкові під час ліквідації наслідків обстрілу постраждав 64-річний слюсар Харківської міської філії ТОВ "Газорозподільні мережі України". У стані середньої тяжкості його доправили до лікарні. Також пошкоджено автомобіль диспетчерської служби.

У Дніпропетровській області ворог обстріляв одну із сонячних електростанцій, що призвело до пожежі. Під час її ліквідації працівниками станції та ДСНС, яка тривала годину, дістав опіків охоронець.

У Харківській області через атаку дронами вночі сталося загоряння енергооб'єкта, яке ліквідовано силами ДСНС. На щастя, обійшлося без постраждалих серед енергетиків.

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Может Заинтересовать

Дніпропетровська область отримає понад 3,2 млрд грн у рамках економічної платформи «Зроблено в Україні»

Перша віце-прем'єр-міністр — міністр економіки України Юлія Свириденко повідомил…