Главная Украина Завдяки теплій і ясній погоді обмеження споживання до 14:00 відсутні, потім ліміти буде повернено — «Укренерго»
Украина - 05.01.2023

Завдяки теплій і ясній погоді обмеження споживання до 14:00 відсутні, потім ліміти буде повернено — «Укренерго»

 НЕК "Укренерго" повідомила про зниження споживання електроенергії через теплу погоду, у зв'язку з чим обмежувати його не планується до 14:00, а на пообідні та вечірні години областям доведено ліміти споживання.

У своєму щоденному оновленні в телеграм-каналі компанія також пояснила відсутність обмежень тим, що зараз електростанції виробляють достатньо електроенергії для покриття навантаження. Крім того, завдяки ясній погоді в ранкові та денні години підвищено виробництво електроенергії сонячними електростанціями.

"Водночас на вечір прогнозується поступове зростання споживання. Тому диспетчерський центр "Укренерго" довів ліміти споживання до областей на другу половину доби з метою забезпечення балансу в енергосистемі", — заявили в НЕК.

Там також зазначили, що російські терористи знову завдали ударів по енергооб'єктах на сході та півдні країни, що призвело до пошкоджень у розподільчих мережах.

Ремонтні роботи та відновлення електропостачання буде виконано відразу після отримання відповідних дозволів військових, зазначило "Укренерго".

У компанії також закликали відповідально користуватися електрикою, використовувати по черзі енергоємні прилади.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Может Заинтересовать

Деньги не пахнут? Для чего известный в Украине американский фонд кредитует компанию бизнесменов Путина

Одесский зерновой терминал Salmon и ACP На днях французское издание Intelligence Online на…