Главная Украина Кабмін збільшив до 6,7 тис. грн розмір компенсації вартості послуги з догляду за дитиною до трьох років «муніципальна няня»
Украина - 07.01.2023

Кабмін збільшив до 6,7 тис. грн розмір компенсації вартості послуги з догляду за дитиною до трьох років «муніципальна няня»

"муніципальна няня" />

Кабінет Міністрів збільшив до 6,7 тис. грн розмір компенсації вартості послуги з догляду за дитиною до трьох років "муніципальна няня".

"З ініціативи Мінсоцполітики уряд збільшив розмір компенсації вартості послуги з догляду за дитиною до трьох років "муніципальна няня" з 2 272 грн до 6 700 грн та змінив окремі умови надання послуги для забезпечення отримання підтримки саме тими, хто її найбільше потребує", — йдеться в повідомленні пресслужби Міністерства соціальної політики.

Зокрема, уряд ухвалив рішення щодо збільшення розміру компенсації послуги з одного прожиткового мінімуму (а в разі догляду за дітьми з інвалідністю з двох прожиткових мінімумів на дітей віком до шести років) до однієї мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня відповідного року.

Також постановою визначено механізм нарахування компенсації послуги залежно від фактичного часу здійснення такого догляду за дитиною на підставі акта про надану послугу "муніципальна няня".

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Может Заинтересовать

Сколько Украина потеряла из-за польской блокады: суммы впечатляют

Ущерб от блокады границы польскими фермерами может быть до 100 млрд грн Польские фермеры 1…